Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Αντώνης Βαλσαμάκης 11/3/2016 artfmradio ΕΛ-ΛΑΣ
Αντώνης Βαλσαμάκης 11/3/2016 artfmradio ΕΛ-ΛΑΣ

1 σχόλιο:

 1. https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/doctor-charged-manhattan-federal-court-illegal-distribution-millions-oxycodone-pills
  Στην «τσιμπίδα» των αμερικανικών αρχών για εμπόριο ναρκωτικών έπεσε ο ομογενής Μανώλης Λαμπράκης, ο οποίος υποσχόταν, μέσω του Αρτέμη Σώρρα, να «σβήσει» το ελληνικό χρέος, με ομόλογα 600 δισ. δολαρίων.

  Ο ομογενής από τις ΗΠΑ κατηγορείται ότι είχε συνταγογραφήσει τουλάχιστον 2,4 εκατ. συνταγές χαπιών που περιείχαν την ουσία οξυκδόνη, αποκομίζοντας κέρδη εκατ. δολαρίων, καθώς χρέωνε την κάθε συνταγή με 150 δολάρια. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι εξαιρετικά δραστικό και το χάπι απευθύνεται σε ασθενείς με πόνους από χρόνιες παθήσεις.

  Το 1995, ο ίδιος είχε καταδικαστεί από αμερικανικό δικαστήριο για φοροδιαφυγή ύψους 120.000 δολαρίων και εξέτισε ποινή 120 ημερών κοινωνικής εργασίας.
  Στην έρευνα σε βάρος του προφυλακισμένου λαμπράκη που είναι σε εξέλιξη από τις αρχές των ΗΠΑ (Department of Justice/U.S. Attorney’s Office/Southern District of New York) θα βρεθεί από τα ίχνη, εάν μαύρο χρήμα από εμπόριο ναρκωτικών έχει καταλήξει στον σώρρα και στο κόμμα του στην Ελλάδα.
  Σε αυτή την περίπτωση θα ζητηθεί η έκδοση στις ΗΠΑ του ιδίου και των στελεχών του για τα περαιτέρω (δίκη και ισόβια;).
  Υπάρχει και το έγγραφο των αμερικανικών οικονομικών υπηρεσιών με το οποίο καθιστούν τις ελληνικές αρχές προσεκτικές διότι υπάρχουν στοιχεία για οικονομική απάτη (βλέπε σχετικό βίντεο Γ. Γιαλτουρίδη https://www.youtube.com/watch?v=TOv40KkjWLw&t=98s).
  Μην ξεχνάμε ότι τον Αλ-Καπόνε τον έπιασαν για οικονομικές παραβάσεις.

  Αυτό που δεν έκαναν οι ελληνικές αρχές τόσο καιρό, θα το κάνουν οι αμερικάνικες.
  Τα Γραφεία τους ανα την Ελλάδα, ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝ ΜΙΆ ΝΥΚΤΊ!!!
  Πολύ πιθανόν να γίνουν ανακρίσεις και να ασκηθεί δίωξη και εναντίον απλών μελών της Αστικής Εταιρείας που έχουν ορκιστεί και έχουν υπογράψει όρκο, καταστατικό, εξώδικα κλπ με τα οποία καθίστανται ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ σε (νόμιμους ή παράνομους) σκοπούς, έργα και πράξεις του κόμματος του σωρρού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή